x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Campionilor – Ajax surclasează pe Dortmund iar Mbappe și Messi înving greu pe RB Leipzig

Liga Campionilor – Ajax surclasează pe Dortmund iar Mbappe și Messi înving greu pe RB Leipzig

20 Oct 2021   •   10:00
Liga Campionilor – Ajax surclasează pe Dortmund iar Mbappe și Messi înving greu pe RB Leipzig
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Cea de a treia etapă a Ligii Campionilor la fotbal masculin a programat marți seara primele opt meciuri, în care s-au marcat un număr neobișnuit de mare de goluri. Ajax a surprins cu un 4-0, cu Dortmund, iar Liverpool a câștigat la Atletico, Mbappe ratând un penalty, după un gol și o pasă de gol.

În primele 2 meciuri ale zilei, Manchester City a câștigat cu 5-1, în deplasare la Club Brugge, în timp ce Sporting Lisabona s-a impus în deplasare la Besiktas Istanbul, scor 1-3.

În tranșa a doua, meciurile de la ora 22.00 au adus și ele goluri deosebit de multe. Real Madrid a marcat de 5 ori în poarta lui Sakhtior, fără să primească gol, Benzema închizând tabela în minutele suplimentare,

La Amsterdam, cel care a închis tabela la 4-0, împotriva lui Dortmund, a fost Haler, care cu golul marcat s-a instalat în fotoliul de lider al golgheterilor competiției.

Ține pasul cu el egipteanul Salah, care a marcat golul decisiv al lui Liverpool și al 5-lea din sezon pentru el, englezii câștigând cu 3-2, acasă la Cholo Simeone, după ce spaniolii de la Atletico au revenit de la 0-2, cu golurile lui Griezmann, care a fost eliminat apoi cu roșu direct, pentru joc periculos.

Titular la AC Milan, Ciprian Tătărușanu a încasat singurul gol al meciului, în deplasare la FC Porto, peninsularii obținând primele puncte în grupa morții, cu Liverpool și Atletico, în timp ce rosoneri au 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri.

Concitadina Milano a reușit să furnizeze surpriza, obținând o victorie cu 3-1, în fața liderului grupei D, revelația sezonului, Sheriff Tiraspol.

PSG a învins cu emoții pe nemții de la RB Leipzig, cu 3-2(1-1), după ce oaspeții au condus cu 1-2, imediat după pauză. Mbappe și Messi, în absența lui Neimar, au marcat cele 3 goluri cu care PSG a făcut 6 puncte și s-a instalat lider în Grupa A. Francezul a deschis scorul, pentru ca mai apoi să îi paseze decisiv lui Messi și să scoată și un penalty, transformat de argentinian. Pe final, la 3-2, tot Mbappe a ratat o lovitură de pedeapsă.

Miercuri se joacă celelalte 8 meciuri, cap de afiș fiind Benfica vs Bayern și Man United vs Atalanta.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Liga campionilor