x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi pune PRESIUNE pe PSG. Solicitarea urgentă a atacantului argentinian

Lionel Messi pune PRESIUNE pe PSG. Solicitarea urgentă a atacantului argentinian

22 Oct 2021   •   14:16
Lionel Messi pune PRESIUNE pe PSG. Solicitarea urgentă a atacantului argentinian

Lionel Messi s-a certat cu un coechipier din atac la Paris Saint-Germain și se pare că face presiuni asupra clubului francez pentru a încheia o tranzacție cu Barcelona, sub forma unui schimb sau a unui împrumut, susține presa britanică.

Superstarul argentinian s-a transferat la PSG în această vară, semnând un contract pe doi ani, după ce Barca nu a putut să-i prelungească contractul, din cauza limitării bugetului salarial impus de La Liga.

Messi nu a marcat încă pentru noul său club în Ligue 1, dar a dat lovitura în Liga Campionilor, unde a marcat trei goluri, cu o reușită individuală superbă, împotriva lui Manchester City și o dublă, în victoria de la mijlocul săptămânii, împotriva lui RB Leipzig.

Cu toate acestea, se pare că are relații tensionate cu unul dintre coechipierii săi din atacul parisienilor, context în care publicația britanică The Mirror susține că argentinianul speră ca clubul francez să încerce un schimb direct cu fostul său club Barcelona.

O informație din publicația argentiniană El Nacional susține că Messi a avut o nouă ceartă cu atacantul Mauro Icardi, cei doi jucători cunoscându-se de când au fost colegi în echipa națională a Argentinei.

Într-adevăr, au fost făcute publice informații conform cărora Icardi consideră că faptul că Messi nu-l agrează este principalul motiv pentru care nu a mai fost convocat la echipa națională de peste trei ani.

Jucătorul de 28 de ani nu a mai jucat pentru Argentina de la un meci amical împotriva Mexicului, în 2018, și de atunci a fost trecut cu vederea în mai multe rânduri.

The Mirror mai susține că Messi și-ar dori ca Sergio Aguero să i se alăture la Paris, cei doi fiind buni prieteni și foști colegi de cameră de-a lungul mai multor ani, în cadrul acțiunilor naționalei Argentinei.

Într-adevăr, Aguero a semnat un contract pe doi ani cu Barca, în luna mai a acestui an, după ce a părăsit Manchester City liber de contract, în contextul în care se pregătea să joace alături de Messi, pe Camp Nou.

Totuși, plecarea neașteptată a lui Messi a schimbat totul și, deși Aguero și-a făcut în sfârșit debutul la Blaugrana, după ce a lipsit în primele luni ale sezonului din cauza unei accidentări, se pare că el caută să plece mai devreme de la club.

The Mirror susține că Aguero ar fi încântat de posibilitatea de a i se alătura lui Messi la PSG, iar acest lucru a deschis posibilitatea unui schimb între cele două cluburi.

Icardi nu este un titular obișnuit în cea mai puternică formație de start a lui PSG, Messi formând un trident ofensiv de temut alături de Kylian Mbappe și Neymar, în timp ce Angel di Maria, celălalt argentinian, are oricând loc în acest trio.

Astfel, Icardi are șanse tot mai mici de a fi titularizat, ceea ce face tentant pentru el un eventual împrumut. Totuși, o eventuală accidentare a titularilor de drept, va face necesară aducerea altui atacant la PSG, ceea ce face din Aguero un potențial candidat principal, care ar putea face rocada cu Icardi.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Lionel Messi