x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool a refuzat oferta de 125 milioane de euro făcută de FC Barcelona pentru Coutinho

Liverpool a refuzat oferta de 125 milioane de euro făcută de FC Barcelona pentru Coutinho

19 Aug 2017   •   13:40
Liverpool a refuzat oferta de 125 milioane de euro făcută de FC Barcelona pentru Coutinho

FC Liverpool a refuzat şi a treia ofertă, în valoare de 125 milioane euro, făcută de FC Barcelona pentru internaţionalul brazilian Philippe Coutinho, anunţă presa sportivă britanică. 

Clubul englez de fotbal a anunţat, în mai multe rânduri, că nu intenţionează să se despartă de mijlocaşul sud-american, în vârstă de 25 ani, în ciuda faptului că jucătorul a cerut în mod oficial, în cursul acestei săptămâni, să i se permită transferul la o altă formaţie. 

Coutinho a semnat anul trecut un nou contract pe cinci sezoane cu FC Liverpool, iar acordul nu conţine nicio clauză de reziliere. Brazilianul nu a fost utilizat de antrenorul Juergen Klopp în prima etapă a noii ediţii din Premier League, din cauza unei accidentări la spate. 

Sosit în ianuarie 2013 pe Anfield, Philippe Coutinho a înscris 42 de goluri şi a oferit 37 de assist-uri în 181 de meciuri disputate pentru "Cormorani". 

FC Barcelona caută în prezent un înlocuitor pentru starul brazilian Neymar, plecat la Paris Saint-Germain pentru suma de 222 milioane euro. 

Conform ziarelor din Marea Britanie, clubul catalan a făcut anterior două oferte, de 79, respectiv 98,5 milioane euro pentru transferul lui Coutinho, ambele respinse de FC Liverpool. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: liverpool fc barcelona coutinho oferta