x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool câștigă cu 2-0 prima manșă a semifinalei de Liga Campionilor cu Villarreal

Liverpool câștigă cu 2-0 prima manșă a semifinalei de Liga Campionilor cu Villarreal

28 Apr 2022   •   10:00
Liverpool câștigă cu 2-0 prima manșă a semifinalei de Liga Campionilor cu Villarreal
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Prima manșă a celei de a doua semifinale din Liga Campionilor s-a jucat miercuri seara între Liverpool și Valencia, gazdele reușind să se impună cu 2-0, după o primă repriză fără goluri, dar cu un șut în bara transversală a porții „submarinului galben”.

Spaniolii au jucat la rezultat, cu intenția clară de a nu încasa prea multe goluri de la elevii lui Klopp, lucru reușit în prima repriză, în care „cormoranii” au pus rar în pericolserios poarta adversă, singura ocazie cu adevărat importantă fiind șutul lui Thiago în bara transversală, în minutul 42.

La reluare, Anfield Stadium s-a animat brusc la golul lui Fabinho, din minutul 50, anulat totuși pe motiv de offside.

Presiunea gazdelor s-a soldat peste 3 minute cu un autogol al lui Pervis Estupinan, cu care Liverpool a deschis scorul, pe care l-a dublat apoi peste 2 minute, Sadio Mane valorificând pasa lui Salah, cu un șut precis în colțul drept al porții lui Rulli, pentru 2-0.

Până la final, Liverpool a mai marcat o dată, Andrew Robertson, gol anulat din nou, pentru offside, în minutul 64.

Returul decisiv se joacă miercurea viitoare pe Estadio de la Ceramica, Villarreal având de recuperat un handicap de 2 goluri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Liga campionilor