x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Low: Acum 9 luni nu am fi sperat că vom lua bronzul

Low: Acum 9 luni nu am fi sperat că vom lua bronzul

11 Iul 2010   •   00:00
Low: Acum 9 luni nu am fi sperat că vom lua bronzul
Sursa foto: /Reuters

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat, sâmbătă seară, după finala mică a Cupei Mondiale, cu Uruguay, că naţionala ţării sale nu ar fi sperat în urmă cu opt sau nouă luni ceea ce a reuşit la turneul final din Africa de Sud, la care s-a clasat pe locul 3, informează AFP.

"La două sau trei zile după înfrângerile din semifinale, cele două echipe au trebuit să îşi mobilizeze toate forţele şi au încercat să câştige meciul pentru a pleca acasă cu o victorie, nu cu mâinile goale. În repriza a doua, s-a văzut ce caracter a avut echipa, pentru a rezista şi a obţine victoria. Sunt mulţumit de acest lucru. Pe ansamblu, ceea ce am reuşit acum nu am fi sperat în urmă cu opt sau nouă luni", a spus Low.

Internaţionalul Sami Khedira, autorul golului victoriei în partida cu Uruguay, a declarat că el şi cochipierii săi sperau să reuşească mai mult la ediţia din Africa de Sud a Cupei Mondiale. "Evident că speram cu toţii la mai mult, dar până la urmă acest meci pentru locul trei a fost tot o finală pe care doream neapărat să o câştigăm. Suntem bucuroşi că am reuşit. La această ediţie a Cupei Mondiale am avut o echipă foarte tânără, sperăm să obţinem mai mult în viitor", a spus Khedira.

Mijlocaşul Bastian Schweinsteiger, căpitan în absenţa lui Lahm, este mândru că face parte din naţionala Germaniei. "Acest meci era foarte important pentru fanii noştri, care ne-au susţinut ca nişte nebuni. Spre norocul nostru am câştigat. Decepţia semifinalei era încă prezentă. Nu a fost totul roz, dar am condus, am revenit, ceea ce arată caracterul acestei echipe. Sunt foarte mândru că joc în această echipă. Trebuie să privim spre viitor, să reuşim încă multe lucruri", a spus Schweinsteiger.

×
Subiecte în articol: cm2010