x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lucescu: "Şahtior e favorită în meciul cu AS Roma"

Lucescu: "Şahtior e favorită în meciul cu AS Roma"

17 Dec 2010   •   14:59
Lucescu: "Şahtior e favorită în meciul cu AS Roma"
Sursa foto: /Reuters
143093-lucescu-reuters-2010-12-08.jpgTehnicianul român Mircea Lucescu a declarat azi, după tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, că Şahtior Doneţk porneşte cu prima şansă în meciurile cu AS Roma.

"Dacă ne uităm la rezultatele pe care le-am făcut până acum, am putea spune că Şahtior porneşte cu prima şansă. Roma rămâne totuşi Roma, o echipă cu experienţă internaţională importantă, cu un antrenor pe care îl cunosc foarte bine. M-am mai întâlnit cu el în 2003 când eram la Beşiktaş, iar Ranieri era la Chelsea", a spus Lucescu la Sport.ro.

"Am mai jucat cu Roma. Am pierdut la Roma, dar am câştigat la Doneţk prin golul marcat de Marica. M-am mai întâlnit când antrenor la Roma era Capello, iar eu eram la Galatasaray, iar meciurile s-au încheiat la egalitate, 1-1. De obicei nu mă aventurez în pronosticuri, dar am încredere în echipa mea dacă vom reuşi să păstrăm nivelul din toamnă. Obiectivul nostru este să câştigăm următorul meci, pentru că nu avem alte obiective acum", a mai spus antrenorul lui Şahtior.

×