x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lukaku salvează onoarea lui Inter Milano în confruntarea cu Porto din Liga Campionilor

Lukaku salvează onoarea lui Inter Milano în confruntarea cu Porto din Liga Campionilor

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   09:15
Lukaku salvează onoarea lui Inter Milano în confruntarea cu Porto din Liga Campionilor
Sursa foto: Hepta

Internaționale Milano a întrerupt miercuri seara seria de 22 de meciuri fără înfrângere a lui FC Porto, reușind să se impună, scor 1-0 (0-0), pe San Siro, cu un gol târziu, marcat de Lukaku spre sfârșitul partidei contând pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Lautaro Martinez a trimis prima dată mingea spre poarta lusitanilor în minutul 13, lovitura sa de cap trecând peste, pentru ca peste 5 minute să fie blocat în momentul șutului, dintr-o situație ideală de a marca.

Calhanoglu e primul care prinde cadrul porții, însă Diogo Casta e de neînvins, la fel ca și omologul său, Andre Onana, care a scos la rândul său, de lângă bară, cu o intervenție spectaculoasă, șutul lui Marko Grujic, din minutul 37.

Digo Costa devine eroul reprizei, în minutele suplimentare de joc, când Baston reușește să trimită cu capul spre poartă.

Repriza secundă e chiar mai animată, oaspeții având totuși mai multe ocazii, Taremi și Zaidu nereușind să-l surprindă pe Onana.

Otavio (FC Porto) are o intrare neglijentă în minutul 78, iar arbitrul Srdjan Jovanovic îi arată al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

Cu un om mai mult pe teren, italienii se dezlănțuie și în minutul 86, Lukaku marchează golul victoriei, cu mult noroc, după ce o minge trimisă de el cu capul a nimerit bara și i-a revenit pentru a trimite pe lângă Diogo Costa.

Inter obține victoria, însă cu un avans minim de un singur gol va avea o sarcină dificilă în returul de peste 3 săptămâni, de la Porto.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lukaku inter milano porto