x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Managerul lui Manchester United liniștește temerile legate de accidentarea lui Lisandro Martinez

Managerul lui Manchester United liniștește temerile legate de accidentarea lui Lisandro Martinez

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2023   •   14:45
Managerul lui Manchester United liniștește temerile legate de accidentarea lui Lisandro Martinez

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, încearcă să rămână optimist cu privire la accidentarea suferită de fundașul Lisandro Martinez în timpul meciului cu Sevilla încheiat, cu scorul de 2-2 (2-0), joi seara în Europa League.

S-a speculat că Martinez a suferit o accidentare gravă la tendonul lui Ahile, care îi va pune capăt sezonului.

"Nu pot să spun ce este, dar nu este vorba de o accidentare la tendonul lui Ahile", a declarat olandezul reporterilor. "Am vorbit cu el și este în regulă și este calm".

United a condus cu 2-0 până spre finalul partidei de pe Old Trafford, dar a trebuit să se mulțumească cu un 2-2 după ce și-a marcat două autogoluri.

Remiza nu a fost singura dezamăgire. Martinez s-a alăturat unei liste de jucători accidentați, printre care atacantul Marcus Rashford, fundașul Luke Shaw și colegul lui Martinez, fundașul central Raphael Varane, care a trebuit să fie înlocuit la pauza meciului cu Sevilla.

"L-am văzut pe Licha Martinez abandonând după un moment", a declarat Ten Hag pentru MUTV. "Nu a fost implicat niciun adversar, așa că nu pare atât de grav, dar trebuie să așteptăm. Personalul medical trebuie să își facă treaba, să dea diagnosticul corect.

"Cred că (este) o accidentare și probabil că nu va juca duminică", a adăugat Ten Hag, referindu-se la meciul pe care United îl va disputa în Premier League la Nottingham Forest. "Nu pot spune care este diagnosticul. Prefer să aștept și să știu ce este".

Rashford, care a contribuit cu 28 de goluri și opt pase de gol în acest sezon, este de așteptat să lipsească mai multe săptămâni din cauza unei accidentări la inghinali.

United a devenit a doua echipă engleză care a marcat două autogoluri într-un singur meci într-o competiție europeană majoră. Chelsea a fost prima, în 2019, în meciul cu Ajax Amsterdam, condusă atunci de Ten Hag.

×