x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester City, Real Madrid și Barcelona așteaptă decizia finală a lui Erling Haaland

Manchester City, Real Madrid și Barcelona așteaptă decizia finală a lui Erling Haaland

18 Mar 2022   •   10:40
Manchester City, Real Madrid și Barcelona așteaptă decizia finală a lui Erling Haaland
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Manchester City, Real Madrid și Barcelona au vorbit cu Erling Braut Haaland și așteaptă o decizie cu privire la viitorul său în următoarele 10 zile, informează Guillem Balague, expert BBC Sport în fotbalul european.

Contractul atacantului de la Borussia Dortmund expiră în 2024, dar o clauză de eliberare îi permite norvegianului de 21 de ani să plece în această vară pentru 75 de milioane de euo.

"Niciunul dintre cele trei cluburi nu știe ce se va întâmpla", a declarat Balague.

Bayern Munchen ar fi fost interesată de serviciile norvegianului, dar acum a ieșit din ecuație.

Expertul în fotbal european al BBC Sport, mai spune că: „Ofertele sunt destul de asemănătoare. Niciunul dintre cluburi nu a vrut să fie vorba de bani, așa că au acceptat mai mult sau mai puțin ceea ce li s-a cerut. Așadar, alegerea nu este despre bani.

Cluburile și-au prezentat proiectele, cum vor juca, cum îl vor folosi și toți cei care sunt cineva în aceste cluburi au făcut parte din aceste discuții, inclusiv managerii și directorii.

Rămânerea la Dortmund este încă o posibilitate, iar dacă face asta înseamnă că va mai rămâne încă un an și apoi va merge la Madrid sau Barcelona, pentru că în cele din urmă vrea să meargă în La Liga.

Real Madrid este alegerea lui numărul unu, dar City se bazează pe faptul că la Madrid există Kylian Mbappe care aproape sigur va sosi în vară, iar Karim Benzema încă se descurcă bine ca atacant principal. Și subliniază faptul că Barca nu este în poziția de a lupta pentru toate titlurile în acest moment.

Momentul și circumstanțele joacă de fapt un pic în favoarea lui City.

Felul în care City a abordat acest lucru a fost să spună ceva de genul "ești foarte tânăr, ai câțiva ani aici la noi și apoi poți avea și Real Madrid în viitor".

A existat o întrebare pusă din tabăra lui Haaland către Manchester City: „Cum rămâne cu viitorul lui Pep Guardiola?” Iar răspunsul care a venit a fost că se va gândi să rămână mai mult timp - contractul său se încheie în 2023. City speră să îl convingă să mai rămână încă cel puțin un an".

Atacantul norvegian a marcat 23 de goluri în 22 de meciuri pentru Dortmund în acest sezon și a fost un jucător decisiv pentru clubul german, de când a venit de la Red Bull Salzburg, în ianuarie 2020.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: erling haaland