x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester City, noua campioană a Angliei!

Manchester City, noua campioană a Angliei!

12 Mai 2021   •   08:11
Manchester City, noua campioană a Angliei!

Manchester United – Leicester City s-a încheiat cu scorul de 1-2, marți seara în prima partidă contând pentru etapa a 36 din Premier League, jucată în devans. Leicester s-a apropiat la 4 puncte de „dracii roșii”, care joacă 4 meciuri în 10 zile. Mancester City a devenit matematic campioana Angliei.

Ole Gunnar Solskjaer a decis să trimită în teren o echipă alcătuită în mare parte din jucători care au evoluat mai puțin de-a lungul acestui sezon.

Leicester a deschis scorul în minutul 10, prin Thomas, fiind egalată peste doar 5 minute, prin golul lui Greenwood.

Oaspeții au marcat golul victoriei prin fundașul turc Caglar Soyuncu, în minutul 66.

Solskjaer a încercat să intervină, trimițând în teren în repriza secundă pe Cavani, Fernandez și Rashford, care nu au reușit însă să schimbe soarta meciului.

Manchester United jucase în urmă cu 2 zile, în deplasare la Aston Villa, unde a câștigat cu 3-1, și va juca din nou, peste două zile, meciul restant cu Liverpool, urmând ca pe 18 mai să evolueze din nou, în penultima etapă din Premier League.

Manchester United are 70 de puncte și nu mai poate să recupereze diferența de 10 puncte față de Manchester City, care devine astfel, matematic, campioana sezonului în Premier League, cu trei etape înainte de final.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester united