x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester United nu a progresat atât de rapid pe cât mă aşteptam, spune antrenorul Solskjaer

Manchester United nu a progresat atât de rapid pe cât mă aşteptam, spune antrenorul Solskjaer

25 Dec 2019   •   14:00
Manchester United nu a progresat atât de rapid pe cât mă aşteptam, spune antrenorul Solskjaer
Sursa foto: pixabay.com

Manchester United nu a progresat atât de repede pe cât mă aşteptam, a declarat miercuri antrenorul echipei, norvegianul Ole Gunnar Solskjaer, menţionând însă că jucătorii săi au reuşit în schimb să acumuleze experienţă de joc.

''Momentan nu am progresat atât cât mă aşteptam. Îmi imaginam însă că o perioadă vom avea suişuri şi coborâşuri. Sezonul acesta îl vom folosi pentru a crea o echipă competitivă în vederea sezonului viitor. De exemplu, Liverpool a avut nevoie de ani buni pentru a ajunge la nivelul la care este acum. În schimb, avem mai multă experienţă'', a spus tehnicianul norvegian.

După 18 etape, Manchester United este pe locul 8 în Premier League, cu 25 de puncte, mult în urma liderului Liverpool, care are 49 de puncte. Gruparea de pe Old Trafford nu a reuşit să câştige mai mult de două meciuri consecutive până acum în campionatul intern.

Joi, în etapa a 19-a, Manchester United va primi replica celor de la Newcastle United, vecina de clasament, care ocupă locul 9, tot cu 25 de puncte.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: manchester united