x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Meciul de adio?

Meciul de adio?

de Delia Gomoescu    |    17 Mar 2011   •   21:12
Meciul de adio?
Sursa foto: /Reuters

156813-hagi-galata-reuters.jpgDerby-ul cu Fenerbahce ar putea fi ultimul pentru Gheorghe Hagi în ca­li­tate de antrenor la Galatasaray. Po­trivit cotidianului Fotomac, „Regele” şi-ar fi dat demisia chiar după me­ciul cu Ankaragücü de săptămâna tre­cută, însă l-ar fi rugat pe preşedintele Adnan Polat să-i permită să pre­gă­tească echipa şi pentru confrun­ta­rea cu Fener de diseară. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport, de la ora 21:00. Al doilea mandat al lui Hagi la Ga­latasaray a început în toamna trecută, o dată cu întâlnirea cu Fenerbahce din tur, încheiată la egalitate, 0-0.

Acum totul se poate termina tot la un joc contra marii rivale. Între ce­le două combatante din această seară se află o distanţă abisală. Fenerbahce este lider în Turcia, cu 57 de puncte, în timp ce Galata ocupă abia locul 11, cu doar 33 de puncte. În încerca­rea de a-şi motiva elevii, Hagi a apelat chiar şi la sentimentalisme. „Trebuie să câştigaţi acest meci măcar pentru mi­ne. Trebuie să demonstraţi că meritaţi să ju­caţi în aceste culori”, le-a spus teh­ni­cianul român ju­că­to­ri­lor săi. Potri­vit cotidianului Sabah, Hagi va folosi la meciul cu Fener o echipă ba­za­tă pe ofensivă, în care Bogdan Stancu va fi titular.

După ce a intrat în istorie în urma re­zultatelor dezastruoase în acest se­zon, Galatasaray vrea să bată un nou re­cord. Măcar de această dată nu unul negativ. Clubul din Istanbul a anunţat că la partida de pe Turk Telekom Arena se va încerca, în faţa unei delegaţii a Guinness World Re­cords, stabilirea unui nou record pri­vind cel mai mare zgomot făcut de public prin scandări pe un stadion. Actualul, 128,7 decibeli, durează de mai bine de zece ani.

×
Subiecte în articol: fotbal international