x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Meciul de baraj Islanda-România va fi fără spectatori dacă se va juca pe 26 martie

Meciul de baraj Islanda-România va fi fără spectatori dacă se va juca pe 26 martie

13 Mar 2020   •   18:25
Meciul de baraj Islanda-România va fi fără spectatori dacă se va juca pe 26 martie

FRF a anunţat că meciul României cu Islanda, din semifinalele barajului pentru EURO 2020, se va disputa fără spectatori. Guvernul din Islanda a interzis astăzi evenimentele la care participă mai mult de 100 de persoane.

Meciul din semifinalele barajului pentru EURO 2020 dintre Islanda şi România, programat pe 26 martie, la Reykjavik, se va disputa fără spectatori. Decizia vine după ce Guvernul din Islanda a interzis evenimentele la care participă mai mult de 100 de persoane.

UEFA va organiza o şedinţă, marţi, în care va stabili ce se întâmplă cu toate competiţiile pe care le organizează. Presa internaţională a scris că sunt şanse mari ca forul european să suspende toate competiţiile, inclusiv EURO 2020, în contextul pandemiei de coronavirus, astfel că meciurile de baraj ar putea fi şi ele reprogramate.

Suporterii români care şi-au achiziţionat bilete la meciul de la Reykjavik îşi vor primi banii înapoi.

Meciul dintre Islanda şi România este programat pe 26 martie. Dacă vor trece de nordici, tricolorii ar urma să joace finala barajului pentru EURO 2020 contra Bulgariei sau a Ungariei.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: EURO 2020