x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, Aguero şi Higuain, pictaţi pe avionul care va duce naţionala Argentinei în Brazilia

Messi, Aguero şi Higuain, pictaţi pe avionul care va duce naţionala Argentinei în Brazilia

04 Iun 2014   •   12:50
Messi, Aguero şi Higuain, pictaţi pe avionul care va duce naţionala Argentinei în Brazilia

Naţionala de fotbal Argentinei va ajunge pe 9 iunie în Brazilia la bordul unui avion având pictate pe carlingă siluetele vedetelor Messi, Aguero şi Higuain.

Cei trei atacanţi sunt reprezentaţi de o parte şi de alta a fuselajului aeronavei Boeing 737-700 pusă la dispoziţie de compania naţională, Aerolineas Argentinas, având tricoul Argentinei pe spate şi braţele desfăcute, simbolizând celebrarea unui gol.

Sloganul "Hai Argentina" a fost, de asemenea, adăugat pe avion pictat în culorile selecţionatei Albiceleste, bleu ciel şi alb.

Emblema Federaţiei argentiniene de fotbal, precum şi două stele aurite, simbolurile titlurilor de campioană mondială câştigate de Argentina în 1978 şi 1986, apar, de asemenea, în dreptul cockpit-ului.

Selecţionata Argentinei va disputa primul meci pe 15 iunie cu Bosnia-Herţegovina, în cadrul Grupei F, din care mai fac parte Nigeria şi Iran.

×