x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi marchează de două ori și Inter Miami învinge Atlanta cu 4-0

Messi marchează de două ori și Inter Miami învinge Atlanta cu 4-0

de Redacția Jurnalul    |    26 Iul 2023   •   09:30
Messi marchează de două ori și Inter Miami învinge Atlanta cu 4-0
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi a marcat marți două goluri în prima repriză și a dat pasa decisivă la un altul în a doua repriză, contribuind la victoria lui Inter Miami cu 4-0 în fața celor de la Atlanta United, rezultat ce califică echipa lu David Beckham în faza eliminatorie a Cupei Ligii.

După ce a intrat în joc din postura de rezervă, pentru a înscrie golul dramatic al victoriei la debutul său de vineri seara, campionul mondial nu a pierdut timpul la prima sa titularizare cu echipa din MLS.

Căpitanul echipei a primit o pasă frumoasă de la fostul coechipier de la Barcelona, Sergio Busquets, și, după ce a șutat inițial în bară, a reluat în poartă mingea ricoșată pentru a aduce Miami în avantaj în minutul 8.

Messi a mai înscris un al doilea gol în minutul 22, la o centrare a coechipierului Robert Taylor, care a marcat și el două goluri.

După ce a marcat, Messi s-a oprit și a arătat cu degetul de pe teren către coproprietarul echipei, David Beckham, care urmărea meciul. Gestul a fost întâmpinat cu un zâmbet larg de fostul mare jucător de la Manchester United, care a contribuit la atragerea lui Messi în MLS în ciuda unei contraoferte masive din Arabia Saudită.

Cea mai bună șansă a celor de la Atlanta de a marca a venit cu un penalti obținut în final de Thiago Almada, dar portarul lui Miami, Drake Callender, a anticipat direcția și a păstrat poarta neatinsă.

Messi a fost înlocuit în minutul 78 de compatriotul său argentinian Almada, iar cei doi au făcut schimb de tricouri după meci.

Cu această victorie, Miami și-a câștigat grupa în turneul Leagues Cup, un turneu de tip Cupa Mondială la care participă toate echipele din MLS și Liga MX din Mexic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi inter miami