x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi a fost chemat la naționala Argentinei. Urmează meciul din calificări cu Uruguay și Brazilia

Messi a fost chemat la naționala Argentinei. Urmează meciul din calificări cu Uruguay și Brazilia

de Redacția Jurnalul    |    16 Noi 2023   •   22:45
Messi a fost chemat la naționala Argentinei. Urmează meciul din calificări cu Uruguay și Brazilia
Sursa foto: facebook

Lionel Messi a fost convocat la naționala Argentinei, chiar dacă a jucat un singur meci în 25 de zile. Lionel Scalioni, selecționerul argentinian, spune că Messi „este în formă și se simte bine”, Reuters.

Lionel Messi va fi apt pentru meciurile de calificare ale Argentinei la Cupa Mondială CONMEBOL împotriva Uruguayului și Braziliei, chiar dacă nu are minute de joc pe teren, a declarat selecționerul Lionel Scaloni.

Echipa lui Messi, Inter Miami, a fost eliminată înainte de play-off-ul MLS, iar Messi a lipsit aproape o lună în mijlocul sezonului.

„Messi este bine, se simte bine. Chiar dacă a jucat un singur meci în ultimele 25 de zile, el s-a antrenat normal, este în formă și bine”, a declarat Scaloni, miercuri, seara, într-o conferință de presă.

Messi, de opt ori câștigător al Balonului de Aur, a intrat pe teren ultima dată, cu Inter Miami, pe 21 octombrie, atunci când echipa a ratat calificarea în play-off-ul MLS după ce a câștigat Cupa Ligii, în august.

Luna trecută, Messi a fost selecționat în meciul contra Peru, iar cele două goluri înscrise de el a adus victoria argentinienilor, cu 2-0.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: messi meci calificari