x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi suferă de o "oboseală musculară", spune antrenorul său, Gerardo Martino

Messi suferă de o "oboseală musculară", spune antrenorul său, Gerardo Martino

de Redacția Jurnalul    |    17 Sep 2023   •   21:00
Messi suferă de o "oboseală musculară", spune antrenorul său, Gerardo Martino
Sursa foto: Hepta

Antrenorul echipei Inter Miami, Gerardo 'Tata' Martino, a declarat sâmbătă că Lionel Messi suferă de 'oboseală musculară' şi că nu va forţa revenirea acestuia, după prima înfrângere a echipei sale de la sosirea lui 'Pulga', scrie AFP.

Messi şi fostul său coechipier de la FC Barcelona, Jordi Alba, au urmărit de pe margine înfrângerea cu 5-2 a lui Inter Miami în faţa lui Atlanta United, Martino spunând că ar fi fost "nesăbuit" ca argentinianul să joace.

Tehnicianul a spus că este concentrat să îşi pregătească cât mai bine echipa pentru finala US Open Cup din 27 septembrie, când Miami găzduieşte pe Houston în căutarea celui de-al doilea trofeu al sezonului.

"Messi se va antrena cu echipa probabil duminică. Nu vrem să forţăm lucrurile", a spus Martino.

Inter Miami se va confrunta miercuri cu Toronto, în Campionatul Nord-American de fotbal (MLS). "Dacă va fi bine şi în formă până miercuri, Messi va juca, dacă nu, nu", a punctat antrenorul.

Înfrângerea lui Miami în partida cu Atlanta este primul eşec din 12 meciuri în toate competiţiile, de când Messi şi spaniolii Alba şi Sergio Busquets s-au alăturat echipei în iulie. 

×
Subiecte în articol: messi