x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi vrea să vină în România pentru inaugurarea Naţional Arena

Messi vrea să vină în România pentru inaugurarea Naţional Arena

28 Iul 2011   •   13:14
Messi vrea să vină în România pentru inaugurarea Naţional Arena

Cel mai bun fotbalist al lumii, starul nationalei Argentinei si al Barcelonei, Lionel Messi a declarat ca reprezentativa “pumelor' trebuie sa se prezinte la Bucuresti, pentru amicalul din 10 august, pentru a-si apara prestigiul.

Aflat in vacanta, in orasul natal, Rosario, a declarat cotidianului argentinian Clarin, ca “trebuie sa mergem pentru a apara prestigiul echipei si al tarii. Trebuie sa respectam contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumparat bilete si care vor sa ne vada. In ciuda faptului ca sunt in vacanta, daca voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispozitia nationalei'.

Reamintim ca federatia de la Buenos Aires a anuntat, luni, pe site-ul oficial, suspendarea meciului amical cu Romania, dupa ce l-a demis pe Sergio Batista, dar nu a dat niciun raspuns scrisorii prin care presedintele FRF, Mircea Sandu cerea lamuriri in acest sens.

Conform unui alt cotidian argentinian, Ole, se pare ca decizia finala va fi luata la inceputul saptamanii viitoare, imediat dupa numirea unui nou selectioner.

×