x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Legendarul Paolo Maldini deplânge situaţia în care a ajuns AC Milan

Legendarul Paolo Maldini deplânge situaţia în care a ajuns AC Milan

18 Mar 2014   •   17:12
Legendarul Paolo Maldini deplânge situaţia în care a ajuns AC Milan

Fosta glorie a lui AC Milan, Paolo Maldini, s-a declarat îngrijorat pentru clubul său dintotdeauna, aflat pe locul 11 în Campionatul Italiei, la 40 de puncte de liderul Juventus Torino.

''Simt un amestec de furie şi decepţie'', a declarat Maldini în Gazzetta dello Sport de marţi. ''Nu atât pentru rezultate, pentru că am terminat pe 10 sau 11 şi înainte, ci mai ales pentru toată muncă pe care am făcut-o timp de 10 ani şi care este pe cale să se piardă'', a adăugat el.

Clubul de şapte ori câştigător al Ligii Campionilor a înregistrat patru înfrângeri consecutive în toate competiţiile, între care ultima pe teren propriu în faţa Parmei (2-4), duminică, în campionat.

Căpitan al Milanului câştigător de cinci ori al Ligii Campionilor şi de şapte ori al Campionatului Italiei, Maldini acceptă cu greu acest regres. El crede că plecărilor conjugate ale lui Zlatan Ibrahimovic şi Thiago Silva la Paris Saint-Germain în vara anului 2012 au precipitat prăbuşirea rivalului lui Inter.

''Mulţi cred că muşc mâna care m-a hrănit. Însă nu este cazul. Fac parte din fibra clubului şi am doi copii care joacă la acest club la juniori'', subliniază fostul internaţional, adăugând: ''Milan nu poate rivaliza cu Juventus şi nu va putea face parte din Top 10 european. Juventus a înţeles ce se întâmplă şi s-a restructurat creând un grup solid de italieni care ştiu cum să reuşească''.

În afara jucătorilor, Maldini trimite o săgeată şi la adresa lui Adriano Galliani, vicepreşedintele clubului, pe care îl consideră ''un mare lider, însă incapabil să înţeleagă jucătorii. El dirijează lucrurile singur şi asta nu mai este posibil. Înainte, noi aveam un grup solid de jucători care stăpâneau vestiarul''. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: milan maldini