x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mourinho, din nou la Chelsea? Portughezul ar fi semnat deja un contract pe trei sezoane

Mourinho, din nou la Chelsea? Portughezul ar fi semnat deja un contract pe trei sezoane

26 Mar 2013   •   19:25
Mourinho, din nou la Chelsea? Portughezul ar fi semnat deja un contract pe trei sezoane

Presa tabloidă britanică scrie că antrenorul portughez Jose Mourinho ar fi ajuns la un acord cu fostul său club, Chelsea, pentru a prelua din vară conducerea tehnică a grupării londoneze, informează presa engleză.

 
Conform The Sun, Mourinho s-a aflat luni în tribuna de pe Stamford Bridge pentru a urmări meciul amical Brazilia - Rusia, acesta fiind prima vizită a lusitanilor pe arena fostei echipe în ultimii doi ani.
 
Apariţia lui Mourinho la meci a alimentat zvonurile potrivit cărora portughezul ar urma să preia pe Chelsea din vară, după ce interimatul lui Rafael Benitez la conducerea "albaştrilor" se va încheia.
 
"Vin la Londra destul de des, pentru că am o casă aici. Ne place aici, iar fiica mea va veni să studieze la Londra. De fiecare dată când vin aici, de fiecare dată când lumea mă vede că mă plimb sau că fac cumpărături, începe să se speculeze că voi reveni. De fiecare dată am spus-o că îmi place aici, că am avut o perioadă fantastică şi că voi reveni într-o zi. Să fiu sincer, am alimentat şi eu puţin aceste speculaţii, pentru că îmi plac. Mă leagă multe lucruri emoţionale de Chelsea şi cred că voi reveni în fotbalul englezesc la Chelsea sau la un alt club. Desigur, Chelsea înseamnă altceva pentru mine decât alte cluburi. Chelsea este în inima mea, ca şi Inter Milano. Într-o zi trebuie să mă întorc", a spus Mourinho, conform The Sun.
 
Mourinho insistă că va rămâne la Real Madrid până la finalul sezonului şi exclude varianta de a-l înlocui pe Alex Ferguson la Manchester United sau pe Roberto Mancini la Manchester City.
 
"Cred că Manchester United este regatul lui Sir Alex şi mi-ar plăcea să fie al lui pentru totdeauna. La cealaltă echipă din Manchester este Roberto, care are un contract, iar anul trecut a ieşit campion. Aşa că nu cred că e posibilă o mutare şi sper să fie bine pentru toată lumea, inclusiv pentru Benitez", a completat Mourinho.
 
De asemenea, The Mirror scrie că Jose Mourinho a ajuns deja la un acord provizoriu cu Chelsea pentru preluarea din vară a postului de manager. Durata contractului ar urma să fie de trei ani.
 
Jose Mourinho a mai pregătit pe Londra în perioada 2004-2007, când a reuşit să câştige de două ori titlul, o dată Cupa Angliei, de două ori Cupa Ligii şi o dată Supercupa Angliei.
 

×
Subiecte în articol: jose mourinho chelsea