x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mundo Deportivo: Chiricheş de la Steaua dorit de FC Barcelona!

Mundo Deportivo: Chiricheş de la Steaua dorit de FC Barcelona!

de Mediafax    |    28 Iun 2012   •   07:50
Mundo Deportivo: Chiricheş de la Steaua dorit de FC Barcelona!

Fundasul echipei Steaua Vlad Chiriches se afla in atentia clubului FC Barcelona, gruparea catalana interesandu-se deja de situatia fotbalistului roman la reprezentantul sau din Spania, informeaza cotdianul Mundo Deportivo, apropiat de clubul "azulgrana".

"Barcelona cauta un fundas central cu un pret accesibil. Mai multi fundasi sunt pe lista jucatorilor care sa reprezinte o alternativa a lui Javi Martinez dupa ce optiunea Thiago Silva a cazut. Clubul azulgrana urmareste pista Chiriches. Un oficial al gruparii a luat legatura cu reprezentantul jucatorului in Spania, Marc Salicru, si s-a interesat de situatia fundasului central roman de la Steaua", a scris sursa citata, care a precizat ca pretul lui Chiriches ar fi in jur de sase milioane de euro.

Publicatia catalana prezinta o descriere a jucatorului transferat de la Pandurii la Steaua pentru 700.000 de euro, notand ca profilul sau se apropie mai mult de cel al lui Gerard Pique decat al lui Carles Puyol si ca poate juca de o parte si de alta a axului central defensiv. Mundo Deportivo aminteste ca fotbalistul roman a evoluat la tineretul echipei Benfica Lisabona si ca s-a remarcat marcandu-l cu succes pe atacantul Karim Benzema in partida Romania - Franta, scor 0-0, de anul trecut, din preliminariile Euro-2012, ceea ce a atras atentia scouter-ilor francezi.

Mundo Deportivo a mai notat ca de jucatorul stelist mai sunt interesate AC Milan, Olimpique Lyon si Montpellier.

×