x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu a semnat un contract pe doi ani cu Cesena

Mutu a semnat un contract pe doi ani cu Cesena

23 Iun 2011   •   16:16
Mutu a semnat un contract pe doi ani cu Cesena

Clubul italian Cesena a anuntat oficial in aceasta seara ca a ajuns la un acord cu atacantul roman Adrian Mutu, care a semnat un contract pe doi ani, cu optiune de prelungire pe inca un sezon.

Tot azi, Mutu si-a reziliat contractul cu Fiorentina, iar clubul viola nu va primi nici un ban in urma acestei mutari. Internationalul roman va incasa anual un salariu anual de 1.8 milioane de euro.

"Sunt fericit ca am ajuns la Cesena, ii multumesc presedintelui Campedelli pentru ca are incredere in mine si mi-a propus sa fac parte din acest proiect ambitios. Este o noua aventura pentru mine, vad o echipa care are curajul sa se lupte cu granzii din Serie A. Multumesc Fiorentinei si familiei Della Valle pentru acesti cinci ani minunati petrecuti la Firenze. Voi pastra intotdeauna in inima mea aceasta frumoasa experienta", a spus Mutu.

"Sunt foarte multumit de acest transfer, Adrian este un jucator care da culoare unei echipe. Sunt sigur ca se va integra perfect la Cesena si ca aportul lui va fi vital in urmatorul campionat", a declarat si presedintele Cesenei, Igor Campadelli.

Cesena si-a manifestat de mai multe ori interesul pentru Adrian Mutu in ultimele luni. In sezonul 2010/2011, Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei timp de o luna, la 5 ianuarie, dupa ce a refuzat sa se antreneze pentru ca nu era lasat sa plece gratis la Cesena. Ulterior, Mutu a renuntat la colaborarea cu Ioan Becali si a sustinut o conferinta de presa in care si-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei, astfel ca a fost reprimit in lot si a ramas la gruparea toscana.

Cesena a ocupat in sezonul trecut locul 15 in Serie A, iar pentru acest campionat si-a propus participarea in cupele europene.

Adrian Mutu se afla din vara anului 2006 la Fiorentina. In cei cinci ani petrecuti la clubul toscan, atacantul roman a evoluat in 112 de meciuri si a marcat 54 de goluri.

×