x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu: "Când mă voi întoarce de la echipa naţională voi fi la capacitate maximă!"

Mutu: "Când mă voi întoarce de la echipa naţională voi fi la capacitate maximă!"

20 Mar 2011   •   19:03
Mutu: "Când mă voi întoarce de la echipa naţională voi fi la capacitate maximă!"
Sursa foto: /Firenzeviola.it

Atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, duminică, la Radio Blu, după remiza din meciul cu AS Roma, scor 2-2, că în acest moment se află la 80 la sută din capacitatea fizică şi a precizat că va ajunge la potenţial maxim după întoarcerea de la echipa naţională a României.

"Am făcut o primă repriză superbă, dar în a doua parte am suferit. Am vrut să câştigăm, dar atât s-a putut şi trebuie să mergem mai departe. Sunt la 80 la sută din capacitatea fizică, dar la întoarcere de la echipa naţională voi fi la sută la sută. Vom lupta până la final pentru a prinde un loc de Liga Europa", a spus Mutu.

Atacantul Adrian Mutu a marcat un gol în meciul pe care Fiorentina l-a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa AS Roma, în etapa a XXX-a a campionatului Italiei, fiind şi autorul pasei decisive la reuşita lui Gamberini.

Adrian Mutu a marcat împotriva Romei cel de-al patrulea său gol în acest sezon de Serie A şi al cincilea în cele 15 partide în care a jucat în toate competiţiile. De asemenea, Briliantul a ajuns la golul cu numărul 96 de când evoluează în Italia.


×