x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu le mulţumeşte fanilor Fiorentinei pentru sprijin: "Sunteţi fantastici, unici!"

Mutu le mulţumeşte fanilor Fiorentinei pentru sprijin: "Sunteţi fantastici, unici!"

08 Noi 2010   •   00:00
Mutu le mulţumeşte fanilor Fiorentinei pentru sprijin: "Sunteţi fantastici, unici!"
Sursa foto: /AFP

Adrian Mutu a transmis un mesaj de mulţumire fanilor Fiorentinei, care l-au primit extrem de călduros, duminică, la meciul cu Chievo Verona, primul jucat de atacantul român pe teren propriu după suspendarea de nouă luni pentru consum de sibutramină.

"Vă rog să mulţumiţi fanilor din partea mea, spuneţi-le că sunt fantastici, unici. Spuneţi-le că le-am simţiti afecţiunea. Spuneţi-le că a fost minunat..."
, este mesajul lui Mutu către fani, conform Corriere dello Sport.

"Când a intrat pe teren, Mutu a privit în sus, spre dealul din Fiesole dar şi spre sectorul plin de ultraşi. A privit şi a ascultat. Nici o fluierătură. Mai întâi linişte, iar apoi iubirea oamenilor. Mutu s-a bătut, deşi picioarele nu îl ajută ca în zilele lui bune. A încercat să scoată mingi, a vrut să facă ceva. A înţeles rapid că era greu, dar a încercat... Florenţa a înţeles că în teren era cel mai bun Mutu posibil. Cel care pentru Fiorentina e gata să-şi dea sufletul. El este făcut aşa: din greşeli şi generozitate. Şi atunci când oamenii l-au întâmpinat cu dragoste şi aplauze, Adrian a renăscut. Şi el, în sfârşit fericit, a căutat şi a găsit, ca un naufragiat pe o insulă pierdută, modul în care să-şi transmită mesajul: «Spuneţi-le oamenilor că le mulţumesc, spuneţi-le tuturor că-i iubesc»...", a scris şi site-ul violanews.com.

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist în meciul pe care Fiorentina l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa lui Chievo, în etapa a 10-a a campionatului. Mutu a fost aplaudat de întreg stadionul la primul său meci la Florenţa, după ce a ispăşit suspendarea de nouă luni pentru dopaj.

×
Subiecte în articol: stiri