x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu, un nou gol de senzaţie! A ajuns la 96 de reuşite în Serie A!

Mutu, un nou gol de senzaţie! A ajuns la 96 de reuşite în Serie A!

20 Mar 2011   •   15:20
Mutu, un nou gol de senzaţie! A ajuns la 96 de reuşite în Serie A!

Adrian Mutu a avut o nouă evoluţie excelentă în tricoul Fiorentinei în meciul pe care echipa "viola" l-a încheiat nedecis, scor 2-2, duminică, pe teren propriu cu AS Roma.

Atacantul român, care a fost "integralist", a deschis scorul în minutul 21, atunci când a primit o pasă de la Vargas la vreo 25 de metri de poarta adversă, a pătruns în careu, l-a fentat pe Juan şi a şutat cu piciorul stâng printre picioarele lui Doni. După doar 5 minute, Roma a egalat dintr-un penalty transformat de Totti, însă Fiorentina a revenit în avantaj prin golul lui Gamberini din minutul 34. Oaspeţii, la care Bogdan Lobonţ a fost rezervă, au egalat la şapte minute de la reluare prin acelaşi Totti.

Mutu a trecut pe lângă al doilea gol în minutul 37, atunci când a reluat cu capul din 10 metri după un corner de Santana, însă mingea a izbit bara. În urmă cu două săptămâni, Briliantul înscrisese de două ori în poarta Cataniei. Cu reuşita din partida cu Roma, Mutu a ajuns la 96 de goluri în Serie A.



În urma acestui rezultat, Fiorentina ocupă poziţia a 9-a cu 41 de puncte, la nouă "lungimi" de primul loc care asigură prezenţa în Europa League şi care este ocupat în acest moment chiar de AS Roma.

Adrian Mutu a dorit să-şi ceară scuze şi să mulţumească fanilor Fiorentinei, astfel că după golul marcat în meciul cu AS Roma, şi-a ridicat tricoul de joc şi a arătat un alt tricou cu "tricolorul" italian şi stema oraşului Florenţa, anunţă agenţia Calciomercato."Mutu a vrut să se scuze şi să mulţumească oraşului Florenţa după toate polemicile din acest sezon. După ce a marcat a arătat un tricou cu «tricolorul» italian şi «Giglio bottonato», stema oraşului Florenţa. Cu siguranţă gestul său va fi apreciat de poporul florentin", a notat Calciomercato.

×