x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mutu: "Vreau să rămân mult timp la Fiorentina"

Mutu: "Vreau să rămân mult timp la Fiorentina"

16 Apr 2011   •   18:40
Mutu: "Vreau să rămân mult timp la Fiorentina"
Sursa foto: /AFP
161496-161140-818657-01-02.jpgAtacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, că este încrezător într-o victorie în meciul cu fosta sa echipă, Juventus Torino, şi că vrea să rămână la Fiorentina pe termen lung.

Mutu a precizat că i-a spus tehnicianului Sinisa Mihajlovic, înainte de a pleca, săptămâna trecută, pentru câteva zile la Santo Domingo împreună cu familia sa, că se va întoarce pentru a o învinge pe Juventus. "Cred în victorie, deoarece este cea mai importantă partidă pentru oraş. O victorie cu Juventus înseamnă mai mult de trei puncte", a adăugat fotbalistul.

Întrebat ce jucător ar vrea să nu fie cedat vreodată de Fiorentina, Adrian Mutu a răspuns: "În primul rând eu, pentru alţii va decide clubul". "Vreau să rămân şi să rămân pe termen lung", a mai spus el.

Mutu consideră că dintre greşelile făcute de-a lungul vieţii, "cocaina rămâne de neşters". El este de părere însă că nu a fost greşeală trecerea sa la Juventus, în 2005, după episodul Chelsea: "Aveam nevoie de timp pentru a redeveni acel Mutu pe care toţi începuseră să îl cunoască la Parma".

Întrebat de ce este în continuare iubit, în ciuda greşelilor făcute, Mutu a răspuns: "Pentru că atunci când intru pe teren o fac cu toată inima şi cu pasiune, iar pe fanii mei îi interesează în principal acest lucru. Desigur, contează şi cum te comporţi în afara terenului, dar în primul rând ceea ce faci în teren".

×