x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Oficial: Fiorentina l-a exclus pe Mutu din echipă!

Oficial: Fiorentina l-a exclus pe Mutu din echipă!

07 Ian 2011   •   14:21
Oficial: Fiorentina l-a exclus pe Mutu din echipă!

Clubul Fiorentina a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, excluderea jucătorului Adrian Mutu de la antrenamentele şi pregătirea echipei, deoarece acesta a încălcat obligaţiile contractuale.

"Societatea ACF Fiorentina anunţă că a dispus, în conformitate cu punctele 10 şi 11 din articolul 11 al Acordului Colectiv, excluderea imediată a fotbalistului Adrian Mutu de la antrenamente şi de la pregătire, deoarece a încălcat grav obligaţiile contractuale şi a adus daune economice importante clubului, mai întâi spunând că a rupt definitiv raportul cu ACF Fiorentina, iar apoi s-a prezentat la antrenament. ACF Fiorentina va lua măsuri legale împotriva jucătorului pentru a susţine respectul faţă de tricoul Viola, faţă de echipă, suporteri şi societate", se arată în comunicatul grupării toscane.

Mutu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la antrenamentele echipei toscane.

Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract.

×
Subiecte în articol: fiorentina adrian mutu