x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Olanda / Probleme cu Van der Sar

Olanda / Probleme cu Van der Sar

14 Iun 2006   •   00:00

Adversara Romaniei din preliminariile Euro 2008 a sustinut ieri-dimineata al doilea antrenament cu public din timpul Cupei Mondiale.



Adversara Romaniei din preliminariile Euro 2008 a sustinut ieri-dimineata al doilea antrenament cu public din timpul Cupei Mondiale. Fata de sedinta de pregatire de joia trecuta, la care au asistat aproape 15.000 de spectatori, doar cateva sute de persoane au venit ieri la Freiburg pentru a-i vedea pe elevii lui Marco van Basten.
La antrenament nu a participat portarul Edwin Van der Sar (foto), care a suferit crampe in timpul meciului cu Serbia-Muntenegru, castigat cu 1-0 de olandezi, si a facut doar alergari usoare pe un teren invecinat. "
Accidentarea este una usoara si in mod normal el va fi pe teren vineri, in meciul cu Coasta de Fildes", a spus selectionerul Van Basten, care are drept varianta de rezerva pe Maarten Stekelenburg, portarul lui Ajax Amsterdam. Ceilalti 22 de jucatori s-au antrenat normal, inclusiv Mark van Bommel, care in ultimele zile se plansese de dureri la un genunchi.

×
Subiecte în articol: mondial 2006