x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Old boys” de la CFR țin piept și lui Young Boys Berna

„Old boys” de la CFR țin piept și lui Young Boys Berna

de Şerban Mihăilă    |    29 Oct 2020   •   23:58
„Old boys” de la CFR țin piept și lui Young Boys Berna
Sursa foto: Hepta

„Old boys” și Young Boys s-au confruntat în seara aceasta la Cluj-Napoca, într-un meci de fotbal-șah, care, evident, a convenit echipei mai experimentate și … mai lente. Altfel spus, veteranii lui CFR Cluj, cea mai bătrână formație din Europa League, au încheiat astăzi la egalitate, 1-1, cu tinerii lui Young Boys Berna, pe terenul din Gruia, în etapa secundă a grupei A din Europa League. Golurile au fost înscrise de Rondon, care a deschis scorul pentru „feroviari” în minutul 62, și Fassnacht pentru oaspeți, șapte minute mai târziu.

Meciul a demonstrat din nou că antrenorul Dan Petrescu are toate motivele să considere experiența drept principalul criteriu pe care îl folosește atunci când își alege fotbaliștii.

În celălalt meci, AS Roma a remizat pe teren propriu cu ȚSKA Sofia și, astfel, cu 4 puncte, CFR Cluj este lidera grupei, 

CFR Cluj a început cu o victorie în grupele Europa League. Campioana României s-a impus pe terenul lui ȚSKA Sofia, scor 2-0. Young Boys Berna a cedat în fața favoritei AS Roma, cu scorul de 1-2. Cu toate astea, înaintea meciului, Dan Petrescu spunea că elvețienii au șanse importante de calificare în primăvara europeană.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Susic, Vinicius, Burcă, Camora - Păun, Hoban, Djokovic - Deac, Debeljuh, Rondon

Young Boys Berna: Ballmoos - Hefti, Camara, Zesiger, Maceiras - Fassnacht, Lustenberger, Aebischer - Elia, Nsame, Moumi Ngamaleu

Arbitru: Glenn Nyberg / Asistenți: Mahbod Beigi, Andreas Söderqvist (toți din Suedia)

×
Subiecte în articol: cfr cluj