x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PAOK închie sezonul regulat pe prima poziție în Grecia. Răzvan Lucescu, ajutat de jocul rezultatelor

PAOK închie sezonul regulat pe prima poziție în Grecia. Răzvan Lucescu, ajutat de jocul rezultatelor

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2024   •   23:37
PAOK închie sezonul regulat pe prima poziție în Grecia. Răzvan Lucescu, ajutat de jocul rezultatelor
Sursa foto: Hepta

Ultima etapă a seonului regulat în campionatul de fotbal masculin al Greciei s-a încheiat cu PAOK, echipa condusă Răzvan Lucescu, pe prima poziție. PAOK a beneficiat de ajutorul adversarilor de la Aris, care au remizat cu fostul lider, AEK, cu un gol marcat în minutele suplimentare de joc.

PAOK a fost lider timp de mai multe etape în prima ligă greacă, însă a pierdut șefia clasamentului din cauza rezultatelor din etapele 22 și 23, când a înregistrat o remiză cu principalul adversar, AEK, și a fost învinsă acasă de Panathinaikos.

Elevii lui Răzvan Lucescu au câștigat în ultima etapă, duminică, în deplasare la Lamia, ambele goluri fiind marcate în repriza secundă, de Taison (min. 71) și Baba (min. 90+2). Toate jocurile din etapa 26 s-au disputat de la aceași oră.

În momentul în care se încheia meciul lui PAOK, rezultatul între Aris și AEK era 2-3, PAOK fiind doar pe locul secund, cu 60 de puncte, cu AEK, pe prima poziție, cu 61 de puncte.

Aris a egalat în minutul 90+7, din penalty, propulsând pe PAOK pe prima poziție.

Pentru PAOK urmează meciul tur al dublei cu Dinamo Zagreb, în deplasare, din optimile de finală ale Europa Conference League.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: paok razvan lucescu