x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Polițiști rănți după meciul Aston Villa - Legia Varșovia. Zeci de persoane, arestate

Polițiști rănți după meciul Aston Villa - Legia Varșovia. Zeci de persoane, arestate

de Redacția Jurnalul    |    01 Dec 2023   •   10:15
Polițiști rănți după meciul Aston Villa - Legia Varșovia. Zeci de persoane, arestate
Sursa foto: Hepta

Patru ofițeri de poliție au fost răniți și 39 de persoane au fost arestate pe fondul unor „scene dezgustătoare și extrem de periculoase”, înaintea meciului dintre Aston Villa și Legia Varșovia, scrie Sky News.

Poliția din West Midlands a declarat că fanii echipei poloneze nu au fost lăsați să intre pe stadion după ce au fost aruncate obiecte explozibile spre ofițeri înainte de începerea meciului din Europa Conference League, joi seara.

Fanii oaspeților au fost reținuți în parcarea autocarelor din apropierea terenului.

Stewarzii au îndepărtat, de asemenea, mai multe persoane despre care se crede că erau suporteri ai echipei oaspete din tribune, în timpul meciului.

Poliția a precizat într-un comunicat că unul dintre ofițerii de poliție răniți a fost transportat la spital, în timp ce doi cai și doi câini ai poliției au fost, de asemenea, răniți în „scene dezgustătoare și extrem de periculoase”.

Inspectorul-șef Tim Robinson a declarat: „Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Aceasta ar fi trebuit să fie o seară minunată de fotbal, de care s-au bucurat fanii ambelor cluburi. Din nefericire, au avut loc scene îngrozitoare în care fanii oaspeților au aruncat în mod periculos cu rachete de semnalizare și alte obiecte explozibile asupra ofițerilor noștri”.

Primarul din West Midlands, Andy Street, a scris pe X: „Scene profund neplăcute în afara Villa Park în această seară, care au fost abordate absolut corespunzător de către poliția West Midlands”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: aston villa legia varsovia