x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Polonezul Krzysztof Piatek, transferat de la Genoa la AC Milan

Polonezul Krzysztof Piatek, transferat de la Genoa la AC Milan

24 Ian 2019   •   12:54
Polonezul Krzysztof Piatek, transferat de la Genoa la AC Milan

Polonezul Krzysztof Piatek s-a transferat de la Genoa la altă echipă din campionatul de fotbal al Italiei, AC Milan, cu care a semnat un contract până în iunie 2023, a anunţat noul său club, potrivit Reuters.
Piatek, care are 23 de ani, era foarte puţin cunoscut până în vara anului trecut, când s-a despărţit de KS Cracovia pentru a semna cu Genoa, unde a reuşit 19 goluri în 21 de meciuri în toate competiţiile. Polonezul a fost coleg la Genoa cu portarul român Ionuţ Radu.
Potrivit presei, Milan a plătit în jur de 35 de milioane de euro pentru Piatek, care a costat-o pe Genoa 4 milioane de euro când l-a adus de la KS Cracovia.
Oficializarea transferului lui Piatek a venit la puţin timp după ce Milan a anunţat că a pus capăt împrumutului lui Gonzalo Higuain de la Juventus, atacantul argentinian urmând să joace la Chelsea. Higuain a fost o uriaşă dezamăgire pe San Siro, reuşind doar opt goluri în 22 de meciuri.
Milan este pe locul patru în Serie A, cu 34 de puncte, 22 mai puţin decât are liderul Juventus.
Piatek a marcat în primele sale şapte meciuri în Serie A. În acest moment el are 13 goluri în campionat, un gol mai puţin decât Cristiano Ronaldo, Duvan Zapata şi Fabio Quagliarella.
Atacantul a bifat în toamna anului trecut primele sale două meciuri pentru naţionala Poloniei, reuşind două goluri.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Krzysztof Piatek