x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa britanică critică naţionala Angliei şi pe portarul Green

Presa britanică critică naţionala Angliei şi pe portarul Green

13 Iun 2010   •   00:00
Presa britanică critică naţionala Angliei şi pe portarul Green
Sursa foto: /Reuters

Echipa naţională a Angliei a fost criticată, duminică, de presa britanică după rezultatul de egalitate, 1-1 cu SUA, principala ţintă fiind portarul Robert Green, autorul unei greşeli grave. Pe prima pagină a publicaţiilor Sunday Mirror şi News of the World era scrisă expresia "Hand of clod" (mână de ţărână), însoţită de o fotografie mare a portarului Green, un joc de cuvinte după faimosul "Hand of God" ("mâna lui Dumnezeu") a lui Maradona.

Presa engleză a fost extrem de dură cu portarul Robert Green. "Blestemul portarilor englezi a lovit din nou. Eroarea lui Green pot fi cosiderată cea mai mare gafă din istorie", a notat Sunday Mirror, în vreme ce News of the World a titrat: "Am trăit prea des asta pentru a fi o coincidenţă".

"Pentru salvarea noastră, trebuie să plece acum", a scris şi Sunday Express, care nu a uitat nici restul echipei lui Capello: "În ciuda unui efort enorm, «Three Lions» (cei trei lei) au şchiopătat, s-au poticnit şi au mormăit, dar niciodată nu au răcnit cu adevărat, nereuşind să convertească dominaţia din a doua repriză într-o victorie".

×
Subiecte în articol: cm2010