x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: "Mutu a făcut un meci urât, a fost imprecis şi apatic"

Presa italiană: "Mutu a făcut un meci urât, a fost imprecis şi apatic"

21 Feb 2011   •   10:38
Presa italiană: "Mutu a făcut un meci urât, a fost imprecis şi apatic"
Sursa foto: /firenzeviola.it
152965-.jpgAtacantul Adrian Mutu a fost criticat de presa italiană pentru prestaţia din meciul Fiorentinei cu Sampdoria, scor 0-0, jurnaliştii apreciind că românul este obosit şi nu are nici o idee în teren.

"A plătit scump faptul că a jucat al treilea meci în şapte zile şi a avut o prestaţie negativă. A fost rigid şi imprecis, uneori chiar apatic. Şi, nu întâmplător, Fiorentina a revenit la jocul din urmă cu mai multe săptămâni", a scris violanews.com, care l-a notat pe Mutu cu 5.

Fiorentina.it i-a acordat lui Mutu tot nota 5: "Strâns în apărare de fundaşii Sampdoriei, el a încercat câteva faze, însă oboseala s-a simţit în piciorul Fenomenului, cu o evoluţia clar mai slabă în comparaţie cu ultimele. După pauză a fost o fantomă (uneori enervantă) care a bântuit terenul", a scris sursa citată.

Mutu a avut nişte idei neclare, dar de cele mai multe ori nu a avut nici o idee, scrie fiorentinanews.it, care subliniază că meciul românului a fost "neobişnuit" de urât, el având probleme chiar şi la stoparea balonului.

Pentru Calciomercato, Mutu (notat cu 5) s-a văzut puţin în teren şi s-a văzut "prost": "A părut puţin obosit la al treilea meci într-o săptămână după o lungă pauză".

Datasport a scris că Mutu a avut o prestaţia dezamăgitoare, fiind ieşit din formă şi "aproape tot timpul ieşit din joc".

×
Subiecte în articol: adrian mutu fotbal international