x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa turcă aruncă bomba: Lucescu se întoarce la Galatasaray!

Presa turcă aruncă bomba: Lucescu se întoarce la Galatasaray!

08 Apr 2011   •   12:33
Presa turcă aruncă bomba: Lucescu se întoarce la Galatasaray!
Sursa foto: /AFP

Presa de specialitate de la Istanbul anunţă că Mircea Lucescu este foarte aproape de a deveni antrenorul echipei Galatasaray.

Cotidianul Milliyet susţine că tehnicianul român s-a întâlnit în Spania cu viitorul preşedinte al lui Galatasaray, Unal Aysal, iar negocierile sunt pe drumul cel bun. Conform sursei citate, Unal Aysal i-a propus lui Luce un contract pe 5 ani şi un salariu impresionant.

Cotidianul Fanatik a notat, în această săptămână, că Mircea Lucescu este primul de pe lista de eventuali antrenori a unui candidat pentru postul de preşedinte al clubului Galatasaray, Unal Aysal.

Preşedintele grupării din Istanbul, Adnan Polat, a anunţat, miercuri, că în data de 14 mai vor avea loc alegeri pentru conducerea grupării.

Turcii mai scriu că şansele ca Mircea Lucescu să ajungă la Galata sunt destul de mari, mai ales după eşecul suferit de Şahtior Doneţk în faţa Barcelonei în prima manşă a sferturilor de finală din Champions League.

În vârstă de 65 de ani, Lucescu senior a mai pregătit-o pe Galatasaray în perioada 2000-2002, reuşind să cucerească două trofee: campionatul Turciei şi Supercupa Europei.

În prezent, Galatasaray este antrenată de Bulent Under, care a semnat un contract până la finalul acestui sezon, după ce Gică Hagi şi-a reziliat contractul.

×