x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Preşedintele FC Barcelona spune că Neymar nu este în vederile clubului pentru o revenire

Preşedintele FC Barcelona spune că Neymar nu este în vederile clubului pentru o revenire

06 Feb 2019   •   14:05
Preşedintele FC Barcelona spune că Neymar nu este în vederile clubului pentru o revenire

Preşedintele clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că gruparea pe care o conduce nu ia în calcul o revenire a brazilianului Neymar pe Camp Nou în viitorul apropiat, infirmând unele zvonuri care circulă de ceva vreme în presa sportivă internaţională.
"Nu am discutat niciodată cu Neymar sau cu tatăl său despre posibilitatea revenirii la Barca", a declarat Bartomeu pentru postul de radio Cadena Cope. "Pregătim sezonul următor, iar numele lui Neymar nu se află pe masă. Vorbim de un jucător al lui PSG şi nu cred că PSG doreşte să se despartă de un astfel de fotbalist", a adăugat conducătorul clubului catalan.
Bartomeu a recunoscut că l-a durut faptul că Neymar a ales că plece în vara anului 2017 la PSG, după ce francezii i-au achitat clauza de reziliere, în valoare de 222 milioane euro. ''Însă cu aceşti bani am putut transfera doi mari jucători, precum Coutinho şi Dembele", a precizat el.
Plecat la PSG pentru a ieşi din "umbra" argentinianului Lionel Messi, brazilianul Neymar nu traversează o perioadă prea bună la echipa franceză, unde evoluţiile sale din aceste două sezoane au fost marcate de accidentări.
Presa spaniolă a evocat posibilitatea unei reveniri a brazilianului în Primera Division, la FC Barcelona, o altă variantă fiind Real Madrid, echipă aflată în căutarea unui nou superstar după plecarea portughezului Cristiano Ronaldo la Juventus Torino.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: neymar fc barcelona