x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Primire fastuoasă a brazilianului Neymar în Arabia Saudită

Primire fastuoasă a brazilianului Neymar în Arabia Saudită

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   22:00
Primire fastuoasă a brazilianului Neymar în Arabia Saudită

Atacantul brazilian Neymar a avut parte de o primire princiară la sosirea sa în Arabia Saudită, relatează AFP.

Atacantul brazilian, în vârstă de 31 de ani, va fi prezentat oficial sâmbătă în faţa fanilor lui Al-Hilal, echipă cu care a semnat un contract pe doi ani, după şase sezoane petrecute la Paris Saint-Germain cu care a câştigat cinci titluri de campion al Franţei.

Întâmpinat la un salon al aeroportului din Riad, în prezenţa unui important dispozitiv de securitate şi în faţa a numeroşi reprezentanţi ai presei şi ai clubului, Neymar a participat la o şedinţă foto.

O primire de rock star îi va fi rezervată şi sâmbătă pe stadionul internaţional King Fahd din capitala saudită, unde va fi prezentat miilor de fani.

"Vom organiza o mare petrecere demnă de un dansator de samba aşa cum este", a declarat un responsabil al clubului Al-Hilal.

Neymar s-a despărţit de echipa franceză de fotbal Paris Saint-Germain şi îşi va continua cariera în Arabia Saudită, la formaţia Al-Hilal, cu care a semnat un contract pe două sezoane. În şase sezoane în Franţa, internaţionalul brazilian a marcat istoria lui PSG, înscriind 118 goluri în 173 de meciuri disputate pentru gruparea de pe Parc des Princes.

Paris Saint-Germain l-a recrutat pe Neymar în vara anului 2017 de la FC Barcelona, în schimbul sumei record de 222 de milioane de euro, brazilianul fiind şi acum cel mai scump fotbalist al planetei.

Potrivit cotidianului Le Parisien, PSG va încasa 90 milioane de euro în urma acestui transfer, în timp ce Neymar va avea un salariu de 100 de milioane de euro pe sezon la Al-Hilal.

×
Subiecte în articol: neymar arabia saudita