x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid remontează și învinge Almeria cu 3-2 după o controversă legată de VAR

Real Madrid remontează și învinge Almeria cu 3-2 după o controversă legată de VAR

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2024   •   21:37
Real Madrid remontează și învinge Almeria cu 3-2 după o controversă legată de VAR
Sursa foto: Real Madrid C.F.

O reușită a lui Dani Carvajal în al nouălea minut al prelungirilor a salvat Real Madrid de la o remiză pe teren propri, aducându-i o victorie cu 3-2 (0-2), în fața ultimei clasate, Almeria, duminică, într-un meci din etapa a 21-a din LaLiga, marcat de o controversă VAR.

Ultima clasată Almeria, care a rămas fără victorie după 21 de meciuri în LaLiga în acest sezon, a luat un avantaj de două goluri prin golurile lui Largie Ramazani și Edgar Gonzalez în prima repriză.

Real Madrid a redus din diferență în minutul 56, cu un penalty scos și transformat de Jude Bellingham, după o lungă verificare VAR.

Puțin mai târziu, la Almeria, un gol al lui Sergio Arribas a fost anulat după o altă verificare VAR lungă, arbitrul Francisco Maeso considerând că a existat o infracțiune în faza de construcție, când mijlocașul Dion Lopy, l-a prins pe Bellingham în față.

Cinci minute mai târziu, Maeso a anulat mai întâi golul egalizator al lui Real Madrid pentru o jucarea mingii cu mâna, de către Vinicius Jr, înainte de a acorda golul, după ce a constatat că a fost de pe umăr, în urma unei alte revizuiri VAR.

În minutul 9 al timpului suplimentare de joc, e la începutul timpului adițional, Bellingham a recentrat cu capul pentru Carvajal, care a înscris golul victoriei la bara a doua.

Real a urcat în fruntea clasamentului LaLiga cu 51 de puncte, cu două puncte în fața lui Girona, care primește duminică mai târziu pe Sevilla.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: real madrid