x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid, umilită cu 7-3 de Atletico într-un meci din cadrul International Champions Cup

Real Madrid, umilită cu 7-3 de Atletico într-un meci din cadrul International Champions Cup

27 Iul 2019   •   15:00
Real Madrid, umilită cu 7-3 de Atletico într-un meci din cadrul International Champions Cup

Real Madrid a fost umilită cu 7-3 de concitadina Atletico într-un meci din cadrul International Champions Cup, disputat la East Rutherford, lângă New York, echipa antrenată de Diego Simeone conducând cu 5-0 la pauză şi cu 7-1 în minutul 85.

Atletico a marcat chiar în primul minut, prin Diego Costa, care a mai înscris de trei ori, în minutele 28, 45 din penalty şi 51. "Los colchoneros" au mai punctat până la pauză prin Joao Felix (8) şi Correa (19). Nacho a redus din handicap în minutul 59. Diego Costa şi Carvajal au fost eliminaţi după o altercaţie în minutul 65. Vitolo a refăcut diferenţa de şase goluri în minutul 70. Real a redus din handicap prin Karim Benzema (85, din penalty) şi Javier Hernandez (89).

La pauză, Thibaut Courtois a fost înlocuit între buturile lui Real de Keylor Navas. Gareth Bale, care nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane, a jucat din minutul 62.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: real madrid atletico madrid