x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid - Valencia 2-1, în campionatul Spaniei. Cristiano Ronaldo a RATAT un penalty

Real Madrid - Valencia 2-1, în campionatul Spaniei. Cristiano Ronaldo a RATAT un penalty

29 Apr 2017   •   19:16
Real Madrid - Valencia 2-1, în campionatul Spaniei. Cristiano Ronaldo a RATAT un penalty

Real Madrid a învins-o greu pe Valencia cu scorul de 2-1, într-un meci disputat sâmbătă pe Santiago Bernabeu, în etapa a 35-a a campionatului de fotbal al Spaniei.

Real a deschis scorul în minutul 27 prin Cristiano Ronaldo, care a şi ratat un penalty în minutul 57. Dani Parejo a egalat în minutul 82, dar fundaşul Marcelo a punctat decisiv în minutul 86.

În clasament, Real este lider, cu 81 de puncte, la trei lungimi de FC Barcelona, care va juca tot sâmbătă pe terenul concitadinei Espanyol. Echipele de pe locurile 3 şi 4, Atletico Madrid, respectiv Sevilla, sunt la 13 puncte de lider.

În aceeaşi etapă au mai avut loc meciurile:
sâmbătă
Real Sociedad - Granada 2-1
Au marcat: Carlos Vela 45, Juanmi 84, respectiv Adrian Ramos 65

vineri
Villarreal - Sporting Gijon 3-1
Au marcat: Roberto Soldado 33, Cedric Bakambu 47, 59, respectiv Douglas 73

Celelalte meciuri ale etapei se joacă de sâmbătă până luni.

După eşecul de la San Sebastian, Granada, ocupanta locului 19, este matematic retrogradată. Ea va lua drumul eşalonului secund alături de lanterna roşie, Osasuna.

Granada retrogradează după şase ani petrecuţi în elită, la capătul unui sezon de coşmar, analizează AFP. Clubul deţinut de un magnat chinez este la al patrulea antrenor de la începutul sezonului: Paco Jemez, interimarul Lluis Planaguma, Lucas Alcaraz, apoi fostul internaţional englez Tony Adams.

A treia echipă retrogradată va fi probabil Sporting Gijon, ce are 24 de puncte şi, după eşecul de vineri, păstrează şanse foarte mici de salvare, fiind la şase puncte de Leganes, prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: real madrid cristiano ronaldo