x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Refuzat de Cesena, Mutu ar putea ajunge la Napoli.

Refuzat de Cesena, Mutu ar putea ajunge la Napoli.

22 Iun 2011   •   06:46
Refuzat de Cesena, Mutu ar putea ajunge la Napoli.

Desi presa italiana a scris ca este ca si rezolvat, transferul lui Adrian Mutu la Cesena are sanse mici sa se mai realizeze. Echipa de pe "Dino Manuzzi" a anuntat prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul oficial ca a intrerupt tratativele pentru transferul atacantului roman din cauza pretentiilor financiare prea mari ale acestuia.

"Astazi, marti, 21 iunie, presedintele AC Cesena Calcio, Igor Campedelli, s-a intalnit la Roma cu Pietro Chiodi, agentul jucatorului roman. Presedintele a profitat de prezenta la Roma pentru a testa fezabilitatea operatiunii Mutu. Insa tratativele au fost intrerupte din cauza divergentelor economice intre cele doua parti", scrie site-ul oficial al clubului Cesena.

Fanii Fiorentinei au afisat, marti, la stadionul "Artemio Franchi" un banner pe care scrie "Florenta vrea sa straluceasca alaturi de starul ei... Adrian ramai!". Mutu are contract cu Fiorentina pana in 2012, unde evolueaza din 2006.

Pe de alta parte, conform site-ului violanews.com, Briliantul ar putea ajunge in aceasta vara la Napoli, in conditiile in care sunt sanse foarte mari ca fosta adversara a Stelei din Europa League sa se desparta de slovacul Marek Hamsik.

×