x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Reprezentativa olimpică de fotbal a României învinsă de naționala U23 a Mexicului

Reprezentativa olimpică de fotbal a României învinsă de naționala U23 a Mexicului

06 Iun 2021   •   09:00
Reprezentativa olimpică de fotbal a României învinsă de naționala U23 a Mexicului

Echipa națională Under 23 a României a întâlnit sâmbătă seara, la Marbella, în Spania, reprezentativa similară a Mexicului, într-un meci amical de pregătire, în vederea apropiatelor Jocuri Olimpice. Mexicanii au învins la limită, 1-0, cu un gol marcat în repriza secundă.

După o primă jumătate de oră fără ocazii importante, mexicanii au avut un prim șut periculos spre poarta lui Aioani, Torres Ramirez trimițând mingea pe lângă, din marginea careului.

După pauză, tot mexicanii au fost mai periculoși, Beltran nimerind bara transversală, în minutul 48, cu un șut de la distanță.

În minutul 76, Mexic a marcat unicul gol al partidei, prin Angulo, care a șutat din careu, mingea ușor deviată de Manea ajungând în colțul lung al porții lui Aioani.

Tricolorii au avut șansa de a egala, în minutul 82, când lovitura liberă executată de Ganea a fost blocată de portarul advers.

S-a încheiat 1-0, naționala olimipcă condusă de Nicolae Dică, în absența selecționerului Mirel Rădoi, urmând să joace un alt amical în compania Australiei, marți, tot în cadrul cantonamentului de la Marbella.


Echipele de start:

România: Aioani - Boboc, Manea, Nedelcu, Velisar, Cîmpanu, Marin, Oct. Popescu, Ciobanu, Mățan, Costache.

Mexic: Malagon - Aguirre, Angulo, Beltran, Esquivel, Lorona, Macias, Ruiz, Sepulveda, Torres Ramirez, Vega.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: echipa olimpica de fotbal