x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Gest de fair play. Ronaldo a cerut anularea unui penalty, după un fault asupra sa

Gest de fair play. Ronaldo a cerut anularea unui penalty, după un fault asupra sa

de Redacția Jurnalul    |    28 Noi 2023   •   12:15
Gest de fair play. Ronaldo a cerut anularea unui penalty, după un fault asupra sa
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo a făcut un gest frumos de fair play, luni seara în Liga Campionilor Asiei, cerându-i arbitrului să anuleze decizia de a acorda un penalty după un presupus fault asupra sa, în meciul cu iranienii de la Persepolis.

Jucătorul lui Al-Nassr a fost lăudat de clubul său, care a declarat că atacantul lor „a dat dovadă de multă sportivitate" după ce l-a îndemnat pe arbitru să anuleze o decizie dată în favoarea sa.

Fostul atacant al lui Manchester United și Real Madrid a căzut în careu la intervenția lui Sorous Rafiei în debutul meciului din Grupa E de la Riyadh, ceea ce l-a determinat pe arbitru să arate punctul cu var.

Jucătorii de la Persepolis au protestat imediat față de decizie, iar acestora li s-a alăturat Ronaldo, care i-a spus oficialului că atacul asupra sa nu merita un penalty.

Arbitrul a revăzut incidentul pe un monitor de pe teren și a anulat decizia.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar punctul obținut a asigurat primul loc în Grupa E și un loc în fazele eliminatorii pentru formația portughezului din Saudi Pro League.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo anulare penalty