x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo, despre revenirea la Manchester United: M-am întors acolo unde mi-e locul

Ronaldo, despre revenirea la Manchester United: M-am întors acolo unde mi-e locul

31 Aug 2021   •   17:36
Ronaldo, despre revenirea la Manchester United: M-am întors acolo unde mi-e locul

După ce a revenit la Manchester United, Cristiano Ronaldo spune că s-a întors acolo unde îi e locul și promite că „istoria se va scrie încă o dată”. Fotbalistul a postat și o imagine în tricolul pe care l-a purtat pe Old Trafford.

„Toți cei care mă cunosc, știu despre dragostea mea nesfârșită pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut în acest club, unde este absolut uimitor, și drumul pe care l-am parcurs împreună, stau scriși cu litere de aur în istoria acestei instituții grozave și uimitoare. Nici măcar nu pot începe să-mi explic sentimentele acum, așa cum văd întoarcerea mea la Old Trafford anunțată în toată lumea. Este ca un vis devenit realitate”, spune Ronaldo, pe Facebook.

El amintește de momentele în care a jucat împotrica echipei Manchester United și spune că și atunci a simțit dragostea și respectul fanilor din tribune.

„Prima mea ligă internă, prima mea Cupă, primul meu apel la echipa națională a Portughezei, prima mea Ligă a Campionilor, prima mea cizmă de aur și primul meu Ballon d' Or, toate s-au născut din această legătură specială între mine și Red Devils. Istoria a fost scrisă în trecut și istoria se va scrie încă o dată! Aveți cuvântul meu! Sunt chiar aici! M-am întors acolo unde mi-e locul! Să facem să se întâmple din nou!”, mai scrie Ronaldo.

El postează și o fotografie în tricolul echipei engleze și spune: „Sir Alex, asta e pentru tine...”.

Manchester United a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, sub rezerva condiţiilor personale, a vizei şi a aprobării medicale.

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United.

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ronaldo