x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Sadio Mane în negocieri cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo

Sadio Mane în negocieri cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   22:14
Sadio Mane în negocieri cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo
Sursa foto: Hepta

Sadio Mane, care a avut o perioadă dificilă la Bayern Munchen, se află în prezent în negocieri cu Al-Nassr, potrivit The Athletic. Există posibilitatea ca fostul atacant de la Southampton să se alăture clubului din Arabia Saudită, la doar un an de la plecarea sa de la Liverpool.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a ajuns la Bayern vara trecută de la Liverpool pentru 35 de milioane de lire sterline, semnând un contract pe trei ani, până în 2025. Atacantul nu a reușit să lase o impresie de durată marcând doar șapte goluri în 25 de apariții în campionat. El a fost implicat într-o altercație cu coechipierul Leroy Sane, pentru care a fost amendat.

Cristiano Ronaldo s-a alăturat lui Al-Nassr de la Manchester United în decembrie anul trecut, iar de atunci echipa a semnat cu câteva nume mari în vară. Ei au semnat deja cu Marcelo Brozovic de la Inter Milano și Seko Fofana de la Lens și speră să parafeze și transferul fundașului portughez, Alex Telles.

Internaționalul senegalez se va alătura lui Bayern Munchen în turneul de pre-sezon. Bavarezi vor înfrunta în următorul meci pe Manchester City.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sadio Mane Al Nassr