x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Şase puncte de sutură pentru portarul român cu prepuţul rupt

Şase puncte de sutură pentru portarul român cu prepuţul rupt

10 Dec 2010   •   16:39
Şase puncte de sutură pentru portarul român cu prepuţul rupt
Sursa foto: /Fandeporte.com

Portarul echipei Espanol B, Bogdan Dinu Moldovan, care a suferit, miercuri, o ruptură de prepuţ în timpul meciului din deplasare cu formaţia Balaguer CF, va avea nevoie de aproximativ opt zile de repaus, informează site-ul oficial al clubului spaniol.

"În cazul lui Dinu au fost necesare şase puncte de sutură, iar portarul va avea aproximativ opt zile de repaus. Va trebui să aşteptăm pentru a stabili când va putea reveni în teren", notează rcdespanyol.com.

Potrivit sursei citate, Espanol B a obţinut amânarea partidei pe care o avea programată duminică, în etapa a XVIII-a a ligii a treia din Spania, cu formaţia Terrassa, ca urmare a numeroaselor accidentări din lot.

Portarul Bogdan Dinu Moldovan s-a accidentat în zona genitală, miercuri, la meciul din deplasare cu formaţia Balaguer CF, în urma căruia au mai ajuns la spital patru coechipieri ai săi. Dinu Moldovan s-a accidentat spre finalul reprizei secunde, el suferind o ruptură de prepuţ după ce a primit o lovitură puternică în zona genitală.

×