x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Scholes se retrage.

Scholes se retrage.

31 Mai 2011   •   09:10
Scholes se retrage.

Veteranul lui Manchester United, Paul Scholes, a anuntat in aceasta dimineata ca se retrage din activitate, el urmand a activa insa ca antrenor in cadrul clubului englez. La cei 36 de ani, decizia lui Scholes vine la doar trei zile dupa finala Ligii Campionilor, pierduta in fata Barcelonei cu scorul de 3-1.

"Este o decizie care am luat-o foarte greu dar simt ca acum este momentul sa ma opresc. Nu sunt un om care sa vorbesc mult dar pot spune, cu onestitate, ca a juca fotbal este tot ce mi-am dorit vreodata si a fost o onoare sa am o cariera atat de indelungata la United", a declarat Scholes.

Scholes a debutat la Manchester United intr-un meci din Cupa Ligii din sezonul 1994-1995, jucand sub comanda lui Alex Ferguson nu mai putin de 676 de meciuri. In aceasta perioada, a castigat de 10 ori campionatul Angliei, de trei ori Cupa Angliei, de doua Cupa Ligii, LIga Campionilor (1999 si 2008), Campionatul Mondial al Cluburilor (2008), Cupa Intercontinentala (1999). Paul are si 66 de prezente in nationalaAngliei, pentru care a inscris de 14 ori.

×