x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecţionerul brazilian, iritat că jucătorii săi au fost huiduiţi: "Nu poţi juca astfel!".

Selecţionerul brazilian, iritat că jucătorii săi au fost huiduiţi: "Nu poţi juca astfel!".

08 Iun 2011   •   06:38
Selecţionerul brazilian, iritat că jucătorii săi au fost huiduiţi: "Nu poţi juca astfel!".

Selectionerul Braziliei, Mano Menezes, a fost extrem de iritat cand a fost intrebat despre huiduielile fanilor brazilieni la meciul cu Romania, castigat cu scorul de 1-0, suporterii fiind nemultumiti de jocul prestat si strigand "ole" atunci cand romanii erau la balon.

Cand i s-a spus ca nationala sa a fost huiduita si la remiza cu Olanda, scor 0-0, si la victoria cu Romania, scor 1-0, Mano Menezes l-a intrerupt pe jurnalist si i-a raspuns iritat: "Nu gasiti niciodata nimic pozitiv? Va uitati doar la partile negative". Apoi a continuat ironic: "Intentionez sa ma folosesc de persoane inteligente ca dumneavoastra. Persoanele cu intentii bune sigur ma vor ajuta".

Dupa o prima parte festiva marcata de retragerea lui Ronaldo, dupa pauza, Menezes a auzit huiduieli in tribune. Unii fani au strigat "ole" la fiecare atingere e balon a romanilor, iar altii au plecat de pe stadionul Pacaembu cu zece minute inainte de final.

Potrivit lui Menezes, aceste huiduieli afecteaza prestatia jucatorilor: "Cand ai ocazii si le ratezi incep huiduielile iar acest lucru afecteaza jucatori".

La randul sau, Robinho a apreciat ca fanii au huiduit deoarece la Sao Paulo publicul este mai "exigent".

Romania a fost invinsa de Brazilia, scor 1-0, intr-un meci amical in care atacantul Ronaldo s-a retras din nationala braziliana.

×