x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UPDATE România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. Omul meciului a fost portarul Florin Niță

UPDATE România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. Omul meciului a fost portarul Florin Niță

28 Mar 2021   •   21:01
UPDATE România – Germania 0-1 în preliminariile CM 2022. Omul meciului a fost portarul Florin Niță
Sursa foto: Hepta

UPDATE Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă duminică seara de reprezentativa Germaniei cu scorul de 0-1. Jucătorul meciului pentru România a fost portarul Florin Niță, ale cărui intervenții au limitat proporțiile scorului.

Mirel Rădoi a impus o strategie curajoasă, ofensivă, însă Germania a dominat, atât teritorial, cât și din punct de vedere al posesiei. Prima ocazie importantă a meciului i-a aparținut lui Kai Havertz, al cărui șut din careu a fost respins de Niță.

Românii au replicat prin Mihăilă, care la rândul lui a trimis un șut spre poarta lui Neuer, însă imprecis, puțin pe lângă.

Germania a deschis scorul în minutul 17, când Kai Havertz a pasat în fața porții pentru Serge Gnabry, care a marcat nestânjenit.

Peste doar 2 minute, nemții au avut șansa de a majora, șutul lui Joshua Kimmich nimerind bara transversală.

După reluare, nemții au jucat puțin mai relaxați, dar au fost totuși cei care l-au pus la încercare pe Niță, care a avut două intervenții foarte bune.

Dealtfel, Niță a fost omul meciului, intervențiile sale reușind să limiteze scorul, nemții putând câștiga mult mai clar, fără intervențiile portarului român.

Tot Niță a fost în prim plan în ultimele 10 minute ale partidei, când a respins spectaculos alte două șuturi ale lui Timo Werner.

Pe finalul jocului tricolorii au reușit să își creeze două faze periculoase în careul german, nereușind însă să fructifice.

După această înfrângere, România ocupă locul 4 în grupa J, cu 3 puncte, primele două locuri fiind ocupate la egalitate de puncte (6), de Germania și Armenia, pe locul 3 aflându-se Macedonia de Nord, care a câștigat cu 5-0 meciul cu Liechtenstein.

Sursa: Mediafax

Stire initiala Echipa națională de fotbal a României întâlnește duminică seara reprezentativa Germaniei, în preliminariile de calificare la Campionatul Mondial din Quatar 2022. Mirel Rădoi a anunțat primul 11 cu care România va aborda meciul cu Germania, în care a operat 4 modificări față de meciul anterior.


Echipa de start a naționalei aduce câteva schimbări față de meciul cu Macedonia de Nord, atât în compartimentul defensiv, cât și în cel ofensiv. Astfel, locul lui Bancu și al lui Burcă în apărare este luat de Camora și de Toșca. Trioul ofensiv Man, Tănase, Coman din meciul anterior, îl păstrează doar pe Tănase, alături de care vor începe Ianis Hagi și Valentin Mihăilă.

Echipa de start din meciul cu Germania:

1. Niță – 4. Popescu, 6. Chiricheș-cpt., 3. Toșca, 22. Camora – 7. Stanciu, 18. Marin – 14. Hagi, 19. Tănase, 21. Mihăilă – 13. Keșeru. Selecționer: Mirel Rădoi

Rezerve: 12. Lazar, 16. Radu – 2. Mogoș, 5. Nedelcearu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Maxim, 11. Bancu, 15. Burcă, 17. Bicfalvi, 20. Man, 23. Crețu

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: mirel rădoi