x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecționerul Ungariei, Marco Rossi, anunță transferul lui Attila Szalai la Chelsea

Selecționerul Ungariei, Marco Rossi, anunță transferul lui Attila Szalai la Chelsea

07 Dec 2021   •   12:00
Selecționerul Ungariei, Marco Rossi, anunță transferul lui Attila Szalai la Chelsea

Speculațiile cu privire la o mutare la Chelsea a fundașului maghiar de la Fenerbahce, Attila Szalai, au crescut în ultimele săptămâni, iar selecționerul Ungariei, Marco Rossi, susține că s-a ajuns la un acord pentru o înțelegere, începând din luna ianuarie.

Chelsea și-a arătat interesul pentru fundașul lui Fenerbahce în ultimele săptămâni, în contextul în care s-a vorbit despre o mutare iminentă, pe o sumă de transfer de aproximativ 20 milioane lire sterline.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani s-a transferat în Turcia în iarna anului 2021, dar se pare că o nouă mutare ar putea interveni la doar 12 luni distanță.

Marco Rossi, care îl antrenează pe valorosul mijlocaș central la echipa națională, nu este surprins să vadă că londonezii își manifestă interesul, deoarece consideră că Szalai își găsește locul în oricare dintre diviziile de top din Europa.

Când i s-a cerut să numească jucători din rândurile maghiarilor care ar putea avea un impact în Serie A, antrenorul italian a declarat pentru Calciomercato: "Este greu să numesc un singur jucător, dar în acest moment îl văd foarte bine pe Attila Szalai, care joacă la Fenerbahce și care cred că va ajunge la Chelsea.

Este clar că a fost urmărit de cluburi importante din Spania, dar se pare că transferul său la Chelsea este un lucru ca și făcut. Ar fi un jucător foarte bun și pentru fotbalul italian".

Rossi are dreptate când sugerează că Szalai a atras priviri admirative de la echipe importante din La Liga.

Sevilla, Atletico Madrid și chiar Barcelona l-ar fi monitorizat ca pe un jucător de mare perspectivă.

Se pare totuși, conform lui Rossi, că Chelsea ar fi câștigat cursa pentru semnătura maghiarului, presa britanică vehiculând ca sumă de transfer cifra de aproximativ 20 de milioane de lire sterline (23,5 milioane euro).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chelsea